FAY LOREN

Burlesque artiest en pin up model Fay Loren is geboren en getogen in Amsterdam. Op vroege leeftijd had zij al een passie voor ouderwetse filmsterren, rock’n roll muziek en vintage kostuums.


Fay ontdekte burlesque op zestien jarige leeftijd. Ze raakte steeds meer betrokken bij de Amsterdamse burlesque gemeenschap.. Fay groeide uit tot een verfijnde artieste, altijd elegant gekleed en klaar om te schitteren. Met diverse acts neemt Fay het publiek mee op een reis naar fantasie en spektakel.

 

Pink Champagne

Fay Loren laat een sophisticated striptease zien gevolgd door een champagne bad in een gigantische champagne of martini glas.


Boudior

Deze act begint met een schaduwspel die de illusie geeft dat je door een sleutelgat kijkt. Achter het scherm vandaan gekomen doet ze een omgekeerde strip. Deze act speelt zich af in haar boudoir.Waaierdans

Een klassieke burlesque waaierdans met baby blauwe struisvogelveren waaiers.
Deze show geeft glamour aan ieder evenement.


Boa Tease

Een glamourus nachtclub show over the kunst van het verleiden. Gekleed in haar luxieuse kostuum flirt ze met het publiek en laat zij een verfijnde striptease zien.

Marilyn Monroe

Fay Loren is niet alleen burlesque danseres, zij is ook een zangeres met de looks van Marilyn Monroe. Tijdens deze act zingt fay ‘I wanna be loved by you'

BOEKINGEN EN INFORMATIE FAY LOREN