VAUDEVILLE EXTRAVAGANZA

Waan je terug in de spannende jaren '20 van de vorige eeuw.. een oud theater in Berlijn of de Moulin Rouge in Parijs!

Vaudeville is een populair muziektheater dat ontstond op basis van het Franse improvisatietoneel. Deze theatervorm lijkt op wat we in Nederland en België verstaan onder variété en kan daarom worden beschouwd als de voorloper van het hedendaagse cabaret en stand-upcomedy. Eind 19e eeuw werd het in New York geïntroduceerd, het publiek bestond voornamelijk uit het toenmalige proletariaat. Om het een enigszins nette connotatie te geven, werd de term vaudeville gebruikt. De verschillende, vaak komische, acts werden na elkaar gespeeld en als één show gebracht.

Met VAUDEVILLE EXTRAVAGANZA wordt dit aloude concept de 21e eeuw ingetilt, met prachtige theater, live muziek en een heerlijk dansfeest als dessert!

Verwacht tijdens VAUDEVILLE EXTRAVAGANZA oa. optredens van zangeres "La Sirène" met piano en saxofoon begeleiding, The Zero-2 bespelen hun theremin en zingende zaag, er vinden burlesque optredens plaats, clown-acts, The Bearded Lady en vele andere surprises!

De deejay verzorgt natuurlijk de perfecte soundtrack voor het dansfeest op deze avond en het publiek wordt uitgedaagt om in mooie jaren '20 stijl te komen..

Optioneel:
- absinthbar
- roulette-tafel
- Barbier Bigsby
- dj draait 78-toeren platen vanaf zijn vintage koffergrammofoon
BOEKINGEN EN INFORMATIE VAUDEVILLE EXTRAVAGANZA